Skriv till oss

För att skriva till oss kan du antingen skicka e-post till $contactObject.mail eller använda formuläret nedan.

Tänk på att informationen du skickar i detta formulär inte skyddas på något sätt och därför bör du inte uppge någon känslig information om dig själv eller någon annan.

Om Berga förskola

Köket

Vi har ett eget kök här på Berga förskola. Två morgnar i veckan serveras gröt till frukost och på fredagar får vi ägg och kaviar på smörgåsarna. Alternativ finns naturligtvis. För övrigt serveras mycket frukt och grönt. Det är Tina som arbetar i köket och Margareta som städar. Dessa två går även in i barngrupperna vid behov.
Vi har en sockerpolicy på förskolan vilket innebär ett minimerat sockerintag.

Gården

Barnen på Berga förskola har förmånen att leka på en stor fin gård som omringar byggnaden. Det finns kullar, stora träd, fruktträd, klätterställningar, sandlådor, lekhus, stockar och gräsmarker. Under våren 2011 fick gården ett ansiktslyft där det tillkom bland annat hinderbanor och trähästar.

Det pedagogiska arbetet

Kören

Vi har under år 2011 startat en kör som heter Bergakören. Det är de äldsta barnen som deltar och träffas varannan vecka. Då sjunger de och har roligt, under ledning av vår musiklärare Maria. Kören uppträder i slutet av terminerna och sångerna väljs utefter bestämt tema.

Femårsverksamhet

De veckor då det inte är kör träffas femåringarna från hela huset i gemensamma aktiviteter där de bland annat gör utflykter i närområdet.

Åldersindelade grupper

Barnen delas in åldersmässigt varje vecka och arbetar med tematisk inriktning, ibland tillsammans med grannavdelningens barn.

Dela innehåll:

Kontakta oss

Berga förskola
Tel: 0709 145353
Besöksadress
Hylltorpsgatan 12
Visa på karta
Carine Stefansson
Förskolechef
Skriv till oss
E-post: Carine.Stefansson@malmo.se
Mobil: 0705-807342

Kontakta oss

Berga förskola
Besöksadress
Hylltorpsgatan 12
Visa på karta
Besökstider
6.15-17.30