$left
$middle

E-tjänst för odlingslotter stängs tillfälligt

Från den 25 april till den 31 oktober kan du inte registrera dig i kön för odlingslotter eller skicka in en intresseanmälan för lediga odlingslotter. Det beror på att vi byter ut vår e-tjänst och it-system kopplat till e-tjänsten.

Malmö stad fördelar ut lediga odlingslotter efter hur länge du varit placerad i kön. Varje dag du står i kön får du en poäng. Den som har stått i kön längst och tackar ja till erbjudandet får en odlingslott som blivit ledig. Medan Malmö stad byter e-tjänst kommer inga odlingslotter att fördelas ut.

Så påverkas du som inte är registrerad i kön

  • Du kommer inte kunna skapa ett konto eller ställa dig i kön i e-tjänsten. Den 1 november kommer du att kunna registrera ett konto.

Så påverkas du som har en köplats

  • Du kan inte logga in i e-tjänsten för att se dina kontouppgifter eller köpoäng.
  • Dina köpoäng blir frysta från 25 april till 31 oktober. Den 1 november kommer de att automatiskt börjas räknas igen. Du behöver inte göra något för att behålla dina köpoäng.
  • Under tiden vi byter system kommer ditt konto inte att bli spärrat om du inte har loggat in på över 12 månader. Det kommer inte heller att raderas om du inte har loggat in på 18 månader.

Så påverkas du som har en odlingslott

  • Du kommer inte kunna logga in i e-tjänsten för att se dina kontouppgifter, avtal eller avi.

När bytet av e-tjänsten är klart

Den 1 november förväntas den nya e-tjänsten vara på plats och implementerad och du kan logga in i e-tjänsten igen. Under november kommer också odlingslotter som blivit lediga under tiden som bytet av e-tjänst har pågått att börja fördelas ut.

Odlingslotter i Malmö

I Malmö finns det cirka 1 800 odlingslotter utspridda på 25 områden i hela staden. På en odlingslott kan man odla frukt, bär, blommor och grönsaker.

Om du har frågor

Malmö stads kontaktcenter

Telefon:
040-34 10 00
Telefontider:
Vardagar 08.00–17.00
sv