Lindängenbiblioteket

 


 


     
     
    Tio siffror eller ditt Användarnamn:
 
    Fyra siffror:
 
  Har du glömt din PIN-kod?

Välkommen att lämna ett inköpsförslag

Tycker du att biblioteket saknar en bok, film eller något annat så får du gärna lämna ett inköpsförslag. Klicka dig bara vidare och skicka iväg det direkt.

Följ Lindängenbiblioteket på Twitter och Instagram!

Bibblan svarar

Bibblan svarar är en gratis svarstjänst. Här kan du fråga vad du vill på flera olika språk och få svar via e-post senast nästa arbetsdag.

Foto: Anna-Lena Ahlström

Författarfestival - i hela Malmö!
Kom till Lindängenbiblioteket och hör Helena von Zweigbergk berätta om sitt författarskap tisdagen den 21 oktober klockan 18.

Biblioteket hemifrån

Biblioteket hemifrån!
Läs e-böcker,  lyssna på ljudböcker, lär dig språk, sök stipendier och mycket annat! Dygnet runt och helt gratis via din egen dator.

Här hittar du nyinköpt material på biblioteken i Malmö.

Stödförening

För dig som vill stödja biblioteket, bli medlem i Lindängenbibliotekets stödförening.  Medlemsavgiften är endast 100:- som kan betalas in via postgiro 645 15 09-1

Familjelördag den 4 oktober!
Vi firar kanelbullens dag med en stor familjefest. Leksaksbyte - ta med  gamla leksaker du tröttnat på och byt. Teater Trassel spelar Pomeripossa för hela familjen klockan 11.30.

I höst har vi som vanligt ett varierat och spännande program, med lite extra fokus på våra yngre besökare. Läs mer i programkalendern...

Torsdagsteater för barn!
Snövit den 9/10. klockan 9.30 och Hunden Rund Tvärtom den 4/12 kl. 9.30. Föranmälan.

Galet, på och bakom scen med Marianne Mörck! Vi känner henne som sångerska från opera, operett och musikal. Hon har också medverkat i ett trettiotal filmer och regisserat många föreställningar. Här ger hon oss smakprov på en del av det galna hon varit med om, på och bakom scen. Tisdagen den 14 oktober klockan 18.

Vi tar gärna emot förslag och synpunkter på vår verksamheten så att vi kan utveckla och förbättra vår service. Tyck om bibblan!

Dela innehåll:

Kontakta oss

Lindängenbiblioteket
Skriv till oss
E-post: lindangenbiblioteket@malmo.se
Tel: 040 660 85 53
Postadress
Lindängenbiblioteket
Stadsområdesförvaltning Söder Box 310 65
200 49 Malmö
Besöksadress
Munkhättegatan 170
Visa på karta
Besökstider
Öppttider 1/9-31/5 Måndag-Tisdag 10-19. Onsdag-Fredag 10-17. Lördag 10-13