Lindängenbiblioteket

 


 


     
     
    Tio siffror eller ditt Användarnamn:
 
    Fyra siffror:
 
  Har du glömt din PIN-kod?

Välkommen att lämna ett inköpsförslag

Tycker du att biblioteket saknar en bok, film eller något annat så får du gärna lämna ett inköpsförslag. Klicka dig bara vidare och skicka iväg det direkt.

Följ Lindängenbiblioteket på Twitter och Instagram!

Bibblan svarar

Bibblan svarar är en gratis svarstjänst. Här kan du fråga vad du vill på flera olika språk och få svar via e-post senast nästa arbetsdag.

Biblioteket hemifrån

Biblioteket hemifrån!
Läs e-böcker,  lyssna på ljudböcker, lär dig språk, sök stipendier och mycket annat! Dygnet runt och helt gratis via din egen dator.

Här hittar du nyinköpt material på biblioteken i Malmö.

Vi tar gärna emot förslag och synpunkter på vår verksamheten så att vi kan utveckla och förbättra vår service. Tyck om bibblan!

Det gör skillnad - Den 29/8 blir en fartfylld fredagseftermiddag med aktiviteter på biblioteket och runt om på Lindängen centrum. Läs mer...

I höst har vi som vanligt ett varierat och spännande program, med lite extra fokus på våra yngre besökare. Läs mer i programkalendern...

Stödförening

För dig som vill stödja biblioteket, bli medlem i Lindängenbibliotekets stödförening.  Medlemsavgiften är endast 100:- som kan betalas in via postgiro 645 15 09-1

Tyck till och dela med dig

Vad tyckte du om din senaste läsupplevelse? Vilken är den bästa bok du läst? Vilken är den sämsta? Dela dina omdömen med andra i bibliotekskatalogen!

Dela innehåll:

Kontakta oss

Lindängenbiblioteket
Skriv till oss
E-post: lindangenbiblioteket@malmo.se
Tel: 040 660 85 53
Postadress
Lindängenbiblioteket
Stadsområdesförvaltning Söder Box 310 65
200 49 Malmö
Besöksadress
Munkhättegatan 170
Visa på karta
Besökstider
Öppttider 1/9-31/5 Måndag-Tisdag 10-19. Onsdag-Fredag 10-17. Lördag 10-13