Oxievångsskolan 7-9

Missade du att söka till vår populära Musikprofillinje

Intresset för vår fantastiska musikprofillinje åk. 7-9 ökar. Ännu finns tillfället att söka reservplatser inför höstens antagning. Sista ansökningsdag var den 17/2. Vill du ta chansen och satsa på en musikkarriär? Ansökningsblankett och mer information hittar ni här.

Frukost på Oxievångsskolan

Oxievångsskolan satsar på en mer hälsofrämjande arbete med idrott och hälsa som utökade fokusområden och som en del av detta arbete erbjuder vi gratis frukost varje morgon i skolans matsal. Frukost serveras från 7.15

Hälsofrämjande arbete

Som ett led i skolans hälsofrämjande arbete är det ej tillåtet med energidrycker under skoltid from januari 2014. Sortimentet i skolans cafeteria kommer även att ses över och få en mer hälsosam inriktning. Nytt för denna terminen är att vi erbjuder Smothies i olika smaker.

Utökad Idrottsundervising from VT-14

Eleverna i Åk 7 att ha idrott vid tre tillfällen per vecka from våren 2014. Detta är ett led i skolans utökade hälsoarbete för en ökad rörlighet under skolveckan. Timplanen för kommande läsår kommer att utökas med mer idrott på schemat.

Studiestöd på Oxievångsskolan

Under vårterminen 2014 kommer studiestöd för skolans samtliga elever att finnas tillgänglig i Oxievångsskolans Bibliotek och i Ögat på:

  • tisdagar mellan 15.00 - 16.00
  • onsdagar mellan 15.00-16.00
  • torsdagar mellan 15.15-16.15

Snabbval

Kontakta oss

Oxievångsskolan
Tel: 040 34 69 49
Postadress
Oxievångsskolan
Keramikvägen 122
238 40 Oxie
Kalendarium för allt som är på gång … teater, utställningar, konserter med mera
Innocarnival skåne - en mässa för ungas idéer för framtiden
Malmökommissionen
Malmö stads app för pektelefoner hittar du på malmo.se/peka