Meritportfölj


Meritportfölj — vad är det?
I en meritportfölj sammanställer du dina meriter. Du beskriver dina erfarenheter på ett djupgående och detaljerat sätt. Det kan vara tidigare arbeten, praktik, språkkunskaper och intressen som du dokumenterar.

Hur fungerar det praktiskt?
Du sammanställer din Meritportfölj i ett program som heter ePortfolio. Din ePortfolio når du där det finns en Internetuppkoppling. Vi på Vägledningscentrum erbjuder dig stöd och handledning så att du inte missar något i din presentation.

Vad blir resultatet?
En detaljerad dokumentation som ger dig möjlighet att skapa bra beskrivningar om dig själv och dina erfarenheter. Dessa kan vara användbara för att söka arbete, göra bedömningar, validering, förberedelse inför anställningsintervju, hitta kunskapsluckor, underlag vid förhandlingar samt göra det lättare att bli matchad mot arbetsmarknad och studier.

Informationsblad

Drop-in
Måndagar kl.16.00-18.00

Vägledningscentrum
Föreningsgatan 7A
Malmö

  • Du som redan har en inloggning till ePortfolio kan logga in här

_________

"Det är ofta till stor hjälp att ha sammanställt en meritportfölj om man ansöker om bedömning av reell kompetens vid anmälan till en högskoleutbildning.  På Malmö högskola används också en variant av meritportföljen på några utvalda utbildningar och vi arbetar för att ännu fler studenter ska få denna möjlighet under sin utbildningstid."

Mia Andersson, verksamhetsansvarig, Studier och karriär, Studentcentrum, Malmö högskola
 

Dela innehåll:

Kontakta oss

Vägledningscentrum
Skriv till oss
E-post: vagledningscentrum@malmo.se
Tel: 040 34 49 95
Fax: 040 34 49 64
Postadress
Vägledningscentrum
Föreningsgatan 7A
211 44 Malmö
Besöksadress
Föreningsgatan 7A
Visa på karta