Loppmarknad på Drottningtorget. Foto: Christina Worsch

Loppmarknader

Gatukontoret i Malmö arrangerar loppis på Drottningtorget och barnloppis i Folkets Park.

Drottningtorget

Loppissäsongen är mellan den 6 april och den 28 september.

Förboka plats via hemsida

Nu kan du förboka plats till kommande söndag. Förbokningen via hemsidan är tillgänglig samma tid som vår telefonbokning, dvs på ons-tors mellan kl. 10-16. Du kan endast boka en plats per person. Du blir tilldelad en plats och kan alltså inte själv välja. Platserna är populära och det är "först till kvarn" som gäller. Du förbokar genom att klicka på länken "Förboka plats" nederst på sidan.

Förboka plats via telefon

Förboking per telefon kan göras till kommande söndag. Detta gör du genom att ringa 040-34 15 45 på ons-tors mellan kl. 10-16. (Lunchstängt 12.00-12.45) Platserna är bokningsbara så långt de räcker. Du kan endast boka en plats/samtal. Du blir tilldelad en plats och kan alltså inte själv välja. Platserna är populära så det är "först till kvarn som gäller". Nedan kan du ladda ner en karta över platserna på torget, så du kan se var till tilldelade plats ligger.

När platserna är slut meddelas detta via en telefonsvarare.

Kostnad

Det kostar 150 kr och betalas i P-automat som tar Visa-, Master- och Eurokort, samt vissa bensinkort. Obs! Torgvärden kan inte ta emot betalningar.

Bra att veta

Tidigast kl: 9.00 får du tillgång till försäljningsplatsen. Kl 9.15 går din plats till någon annan, så var på plats i tid. Senast 16.30 ska platsen vara städad och tom. Försäljningsplatserna som är 3 x 2 meter, är i förväg markerade. Du hyr enbart platsen så om du vill ha bord, klädställning etc, får du ta med detta själv.

Container för överblivet material finns på torget och får användas av alla försäljare. Det finns toaletter på torget.

Utbud

Försäljning av livsmedel, blommor, cyklar, nytillverkade varor samt förbrukningsmaterial som t ex schampo och smink, är inte tillåtet på loppmarknaden. Livsmedelsförsäljning hänvisas till salutorgen.

Torgvärd

Under hela dagen finns en torgvärd på plats. Torgvärden arbetar för att loppisen upplevs som trevlig och positiv. Du känner igen värden på sin utmärkande jacka.

Folkets Park

Under vår, sommar och höst är det olika sorters  loppis  i Folkets Park.
Folkets Parks hemsida

Dela innehåll:

Kontakta oss

Loppmarknad Drottningtorget
Skriv till oss
E-post: loppmarknad@malmo.se