Det här är Garaget

Foto: Nille Leander

Kom till Garaget om du vill läsa och låna böcker, ta en god fika, laga dina jeans, pyssla, möta andra, låna en dator, läsa tidningar på olika språk, göra arrangemang, eller bara ta en paus i en av våra sköna soffor. Vi har också språkkafé för dig som vill träna din svenska under avslappnade och trevliga former.

Garagets olika verksamheter har tagit form utifrån en ständigt pågående dialog- och delaktighetsprocess med våra besökare och brukare. Här finns bland annat:

Kreativ verkstad där det finns plats för fritt skapande för såväl vuxna som barn. Vill du laga dina trasiga jeans? Prova på att sticka eller virka? Delta i kreativa workshops? Här finns inspirerande miljö, yta och verktygen du behöver.

Bibliotek där du kan låna, beställa böcker och få information. Du kan också låna laptops eller Ipads på plats. Vi har många böcker och tidninga på olika språk och våra inköp sker i stor utsträckning efter besökarnas behov och önskemål.

Ekologiskt kafé där du kan få hembakat och ekologisk till en billig peng.

Arrangemang som alltid är kostnadsfria och öppna för allmänheten. Ibland har vi arrangemang för vissa målgrupper (t.ex. barn/unga) men ofta för vem som helst som är intresserad. Vill du själv arrangera något på Garaget? Du kommer med idéerna och arbetskraften, vi tillhandahåller lokal, tips och råd och hjälp med marknadsföringen.

 

 

Dela innehåll:

Kontakta oss

Garaget
Skriv till oss
E-post: garaget@malmo.se
Tel: 040 34 02 99
Telefontider
Se öppettider
Postadress
Garaget
Malmö stad
205 80 Malmö
Besöksadress
Lönngatan 30
Visa på karta
Besökstider
Måndag, onsdag, torsdag, fredag kl. 11-18, tisdag kl. 09-21, söndag kl. 12-16