Stationen vid Triangeln Illustration: Imagix

Happening kring Station Triangeln

Nu har vi lagt den sista röda asfalten på bussgatan. Vi vill nu fira med dig att 10 års arbete är slut! Det är faktiskt nästan 10 år sedan som vi stängde av Rådmansgatan och S:t Johannesgatan för fordonstrafik och Citytunnelnbygget startade med ett första spadtag i mars 2005.

Kalas den 27 september

Lördagen den 27 september firar vi att arbetena är slut* (nästan) i kvarteren.

Vi bjuder på musik och uppträdanden från två scener, en på S:t Johannesplan och en vid Konsthallstorget. Jazz, reggae, country/bluegrass och uppträdanden sker på båda torgen. Barnen kan bli ansiktsmålade, se spex och clowner samt akrobatik.

Samtidigt ställer affärsinnehavarna och verksamheterna upp vid marknadsbord mellan de två torgen. Provsmaka mat och kakor, träffa Blodcentralen och se på de senaste elcyklarna. Se hur man binder blomsterkransar och ställ frågor till de som byggt den nya bussgatan och torgen.

Lokala band och artister som kommer och uppträder på S:t Johannesplan:

11-11.45 / Red the Nose Paper - föreställningen Måln. (Efter föreställningen är gruppen på området med spex, clowner, ansiktsmålning fram till kl 14)
12-13 / Jazz med Fanny Gustafsson trio
13-14 / Country och bluegrass med Curl Alley Stringband

Lokala band och artister som kommer och uppträder på Konsthallstorget:

11-14 / Anneli Dewahl & co finns på området med enhjuling, rockringar, spex och akrobatik
12-14 / Reggae och gung med Gläntan


Twittra om detta arrangemang, tagga med #triangeln och visa på lördag på plats för Malmö stads personal, så får du två biobiljetter (så länge lagret räcker, det finns 140 st...).


* Det som fortfarande pågår i projektet är bl a fönsterbyten, därför kommer det vara byggnadsställningar i området ett tag till. 

Dela innehåll:

Kontakta oss

Gatukontorets kundservice
Tel: 020 34 45 00
Telefontider
Dygnet runt. Efter kontorstid kopplas du till en jourtjänst
Webbsida