Biblioteken

Välkommen till biblioteken i Malmö stad

 


27 mars 2014 - Vi har uppgraderat vårt system och fått problem med vissa sökningar i Valfria sökord. Just nu fungerar det inte att söka på ord som innehåller å, ä eller ö. Välj sökalternativ Titel, Författare eller Ämnesord i stället.

 


     
     
    Tio siffror eller ditt Användarnamn:
 
    Fyra siffror:
 
  Har du glömt din PIN-kod?

Välkommen att lämna ett inköpsförslag

Tycker du att biblioteket saknar en bok, film eller något annat så får du gärna lämna ett inköpsförslag. Klicka dig bara vidare och skicka iväg det direkt.


Gilla boken!

Vad tyckte du om din senaste läsupplevelse? Vilken är den bästa bok du läst? Vilken är den sämsta? Dela dina omdömen med andra i bibliotekskatalogen!

Tove Jansson 100 år

I år är det 100 år sedan Tove Jansson föddes. I vår kluriga tävling kan du både testa dina kunskaper om hennes böcker och vinna fina priser.

bild på en klocka
Bokjuryns logotyp

Flera tusen barn har röstat på sina favoriter bland förra årets böcker. Här är de populäraste böckerna för barn och unga 2013.

Världsbokdagen firas den 23 april för att hylla författare och sprida glädje kring böcker och läsning. Här tipsar vi om våra favoritberättelser från hela världen.

eböcker

Ladda ner böcker till din dator, platta eller telefon. Du får behålla dem i fyra veckor och slipper väntetider och reservationsköer!

Dela innehåll:

Kontakta oss

Malmö stadsbibliotek
Skriv till oss
E-post: info.stadsbiblioteket@malmo.se
Tel: 040 660 85 00
Telefontider
Mån - tor 8.30 - 20.00, fre 8.30 - 18.00, lör - sön 11.00 - 17.00.
Besökstider
Under rubriken Våra bibliotek i vänstermenyn hittar du öppettiderna för alla våra bibliotek.