Foto: Mats Persson

Oxievångsbadet

Det lilla badet med den stora verksamheten. Hos oss är det alltid badväder.

Välkommen till oss

På Oxievångsbadet lägger vi stor vikt vid att ge dig en personlig och kunnig service. Vi vill  att du får en skön avkoppling och stärkande motion i våra fina lokaler och bassänger.

Vi har den absolut senaste och bästa tekniken inom badvattenrening. Vi kan garantera dig ett riktigt bra badvatten med en minimal klorhalt.

Hitta hit

Från motorvägen Malmö-Ystad, kör av i Oxie och kör mot centrum. Följ väganvisning mot bad. Badet ligger på Fajansvägen, i anslutning till Oxievångsskolan.

Buss nr 1 (Kristineberg) - Hållplats Oxievångsskolan.

Tänk på

... att vi har hänglås till klädskåpen - det finns att köpa för 30 kronor  i kassan. Det går också bra att ta med ett eget.
... att ni inte kan ta med barnvagn in i simhallen.
 

Aktuellt

  • Vårt populära utomhuspassCross camp startar vi igen måndagen den 28 april kl 17.30 fram till den 16 juni. Ett härligt och tufft utomhuspass där vi varvar konditionsträning med styrkeövningar i naturen. I passet ingår kortare löpsträckor som ska passa alla. Passet är 45 minuter långt och ingår i gymkortet. Engångskostnad: 40 kr/gång. Fråga gärna oss i receptionen så berättar vi mera.
  • Ta en titt på Oxievångsbadet! Klicka här för att komma till 360° vyer över badet.
  • Håll dig i form med vår roliga och skonsamma vattengympa. Vattengympan sätter igång igen den 13 januari. Varmt välkomna. Läs mer här.

Gilla oss på Facebook!
Sök på: Oxievångsbadet eller klicka här.

  

Verksamheter

Babysim handlar om glädje, lek och trygghet. Vi startar i två omgångar varje termin. Nästa omgång: start vecka 12. Anmäl dig och ditt barn redan nu till: oxievangsbadet@malmo.se

På badets tomt finns en bastukåta i form av ett litet trähus. Här erbjuds det härliga spa-konceptet Wellness Evening på utvalda fredagskvällar. Du kan även prova på bastukåtan under relaxkvällarna på onsdagar.

Vår populära och energigivande vattengympa. Köp ditt kort på badet - begränsat antal platser. Vattengympan är igång flera dagar i veckan. Även drop in!

Relaxkvällar har vi varje onsdag klockan 16.30-20.30.

Vuxensimskola

Vuxensimskola har vi varje torsdag, klockan 18.45-19.45. Anmäl dig till karl-erik.martensson@malmo.se

Simning  ger allsidig träning för kroppens alla muskler. Vissa dagar och tider är vår stora bassäng helt frigjord för dig som vill motionssimma.

Att ha sitt barnkalas i form av ett badkalas är en riktig höjdare!

Simskolorna drivs i föreningsregi. Kontakta respektive förening för anmälan och tider.

Här erbjuder vi dig möjlighet att träna upp din styrka och kondition. Du kan träna hela kroppen, från topp till tå. Alla, från 15 år, är välkomna.

Dela innehåll:

Kontakta oss

Fritidsförvaltningen
Skriv till oss
E-post: fritid@malmo.se
Tel: 040 34 10 00
Postadress
Fritidsförvaltningen
Malmö stad
205 80 Malmö
Besöksadress
Henrik Smithsgatan 13
Visa på karta
Oxievångsbadet
Skriv till oss
E-post: oxievangsbadet@malmo.se
Tel: 040 342606
Telefontider
se öppettider
Besöksadress
Keramikvägen 122
Visa på karta